2015. január 2., péntek

The exception which proves the rule // A kivétel ami erősíti a szabályt

I was really keen on  creating this pedant as the concept was quite clear from the very beginning: domed backboard, filigree in the front and a raw diamond inside. 

I do believe that perfection is not equal to beauty. A gem looking like a pebble is still a gem. And it is still inside even if it shines through the bars only for seconds. It is quite like us, isn't it?

This pedant was my Christmas gift to my Mom. I decided not to make any jewelries as gift, so she was the only good reason to put away my determination. 


Ezt a medált már nagyon régóta el szerettem volna készíteni, mert a koncepció már hónapokkal ezelőtt megszületett: domborított hátlap, áttört előlap és egy nyers gyémánt belül. 

Hiszek abban, hogy nem mindig a tökéletes a legszebb. Egy kavicsnak látszó drágakő is drágakő. És akkor is ott van, ha csak pillanatokra látjuk felsejleni a "rácsok" mögött. Hiszen mindannyian így vagyunk ezzel, nem igaz? 

A medál végül anyukámé lett. Mivel megfogadtam, hogy nem készítek ajándékba ékszert, így ő volt az egyetlen nyomós "indok" akinek mégis...









Funny, but after releasing the following photo on my Facebook page I received the phone number of at least 6 manicurists within 3 seconds :)

Az ékszerkészítés margójára: ennek a képnek köszönhetően kaptam meg kb 3másodpercen belül 6 manikűrös telefonszámát :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése