2015. július 22., szerda

Hullámvasút // Roller-coaster

Tudod mit, kezdjük rögtön a közepén...tudom én, illene a "hello hogy vagy? Igen...itt is minden szuper" bevezetés, de ismertek... :-)
A helyzet röviden és tömören: alkotói válságom van (végülis így leírva tök menő :D)

"Hi, how are you? Ohh wow, great...yes me too doing fine"....come on, let's skip the usual phrases and get to the point: I'm totaly in the middle of a crisi creativa (well, sounds quite cool indeed :D)

Pár hónapja már dolgozom egy nagyobb projekten. Egy projekten amiről azt hittem, hogy menni fog, mint a karikacsapás, aztán kiderült, hogy ékszert készíteni "nagy tételben" nem is olyan könnyű. Mert nincs időd. Mert más nem ugyanazt érti az elvárható minőség alatt. Mert a határidőket lehetetlen betartatni, nincs teljesítmény, csak megválaszolatlan e-mailek és fel nem vett telefonok. És emiatt én is csúszok, én sem tudom tartani az igéretemet, és ezt mindennél jobban gyűlölöm. És most amikor itt ülök a majdnem kész darabok előtt (oké, még két kollekciót aranyoztatnom kell) és elkeszítettem pár fotót amiket meg szeretnék mutatni...szóval itt ülök, tölteném fel a képet, és nem érzek semmit. 


Some month ago I started a project which could be a milestone in my "career" as a jewelry-designer. I thought it will be easy peasy and had nothing in my plans like unreliable business partners, totaly different perception on high-quality product, unkept deadlines and unanswered calls. Due to this I cannot keep my promises and (even if it's beyond my control) it drives me crazy. Yes, maybe I was too naive, or too fortunate till now not to meet the worse scenario, and of course I know that I shouldn't be down about this....but still...I have the brand-new promo photo about the new collection in front of me, my finger on the publish button and in the meantime I do not feel anything...do not feel the "yesss, I did it"

Pedig olyan jó lenne, ha látnátok...biztosan tetszene! De egyszerűen most nem megy örömmel...lehet, hogy ebből az érzésből is születhetne egy ékszer...
Minden OK :-)

I know you would love it...maybe this feeling could serve as an inspiration for another jewelry...
I'm fine :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése